ЕНОТ

ЕНОТ

ЕНОТ

Состав: 60%-шерсть ягнят, 20%-шерсть енота, 20%-акрил

метраж: 100 гр. 300 м.

упаковка: 10х100 гр.

Цена: 258.00 руб./мот.

Схема цветов


2221

2221

мот.


300

300

мот.


2545

2545

мот.